Treceți la conținutul principal

Cum sa iti creezi un cont de Instagram

Instagram este o aplicație pentru mobil pe care o poți descărca pe telefoanele și tabletele cu iOS și Android, precum și pe Windows Phone 8 și versiunile ulterioare. 
Deci cum iti creezi un cont pe Instagram?
Daca doresti sa creezi un cont de pe telefonul mobil, mai intai trebuie sa descarci aplicatia si sa o instalezi pe telefonul tau, apoi apesi   si intri in aplicatie. Aici ai cateva optiuni pentru a creea un cont : cu numarul de telefon sau simplu te poti conecta cu facebook, nu este nevoie decat sa fi conectat pe facebook. Daca doresti sa creezi un cont de pe PC sau laptop, poti folosii adresa de mail sau facebook.
Bun, dar inainte de a creea un cont de Instagram trebuie sa ne gandim la un user. Daca dorim sa creeam un cont personale este de ajuns sa folosim numele propriu, atentie Instagram nu permite sa folosesti la user decat "." si "_". Insa daca doresti sa creezi un cont pentru afacerea ta este foarte important sa dai foarte mare atentie la ce user alegi. De exemplu daca ai o afacere in domeniul parfumuri, un exemplu de user foarte bun ar fi "parfumuri", bineinteles ca nu il vei gasii liber asa ca poti adauga si numele brandului tau. Evitati cuvintele lungi deoarece scad profesionalismul contului.
In articolul viitor vom invata cum sa completam eficient si profesional un profil de instagram!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum sa iti completezi profilul de Instagram in mod profesional

Am discutat despre alegerea numelui de utilizator si cat puternic poate influenta acesta felul in care ceilalti vad contul nostru de Instagram, pana la urma numele de utilizator este marca dumneavoastra. In acest articol vom vorbii despre cum sa completam profilul de Instagram in mod profesional! Nu stiti ce sa completati la profil? Pai cel mai simplu mod este sa va uitati la ceilalti care au succes pe Instagram. Acolo veti vedea ca fiecare are un profil unic si inteligent, aceste conturi au mai mult succes pe Instagram deoarece profilul lor este mai bun decat unul generic. La profil nu putem scrie prea multe cuvinte asa ca trebuie sa avem grija ce scriem. Tot la profil avem ocazia sa adaugam website-ul nostru, este singurul link pe care Instagram ne permite sa il adaugam, asa ca trebuie ca profilul nostru sa aiba impact maxim pentru a primii ulterior click pe link. La poza de profil depinde de ce fel de cont avem, daca este unul personal atunci mai mult ca sigur ca cei care va

Ce este Instagram

Instagram este o aplicatie mobila si in acelasi timp o retea de socializare foarte utilizata in acest moment. As putea spune chiar ca este retaua de socializare aflata in trend acum. Lansata in 6 octombrie 2010 ca o aplicatie pentru fotografii, a luat un avant tot mai insemnat. In acest moment avand peste 800 de milioane de useri la nivel global. In Romania sunt peste 577.000 de conturi dintre care 277.000 conturi active. Dupa cum vedeti Instagram este o retea de socializare imensa, iar tot mai multe persoane opteza pentru aceasta. Dar ce o face atat de speciala incat Instagram sa urce tot mai sus? In primul rand este foarte simplu sa postezi fotografii si videoclipuri. Faci poza, editezi si simplu upload pe Instagram, in cateva secunde poza este vizibila. Se pot adauga daca doriti si o varietate de filtre si efecte! Instagram de-a lungul timpului a facut o serie de update-uri ce a permis utilizatorilor sa interactioneze unii cu altii, exista optiunea sa primesti mesaj